Sos De Paste Cu Spanac De Anghinare

Sos De Paste Cu Spanac De Anghinare
Sosul de paste cu spanac de anghinare este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. Acest sos are 304 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sos alfredo, inimi de anghinare, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Paste cu sos de anghinare și spanac, Paste Cu Sos De Anghinare, Spanac Și Roșii, și Paste De Anghinare Cu Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puree spanac în procesor de alimente până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
2
Bateți spanacul, sosul Alfredo, inimile de anghinare, brânza mozzarella, parmezanul, crema de brânză, usturoiul și roșiile împreună într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Sos AlfredoSos Alfredo
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se toarnă apă în borcanul cu sos Alfredo și se acoperă cu capac. Agitați apa în borcan pentru a elibera ultimele resturi de sos Alfredo și amestecați în oală cu amestec de sos Alfredo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Gatiti amestecul de sos Alfredo la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand branzeturile s-au topit si sosul clocoteste, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista