Pansamentul de orez sălbatic de afine este un fără gluten și fără lactate farfurie. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 250 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, rozmarin, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Fără gluten stafide și afine & năut (sau nuc) orez sălbatic Dressing-umplutura, Pansament De Orez Sălbatic, și Pansament De Orez Sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați primele 10 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 45-50 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți din căldură; lăsați să stea 5 minute. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă sosul de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa Linkului
Grăsime De Porc înapoi
3
Spoon într-un 2-qt uns. vas de copt. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 30-35 de minute sau până se încălzește. Dacă pansamentul este umplut în păsări de curte, coaceți până când un termometru pentru carne citește 180 pentru păsări de curte și 165 pentru dressing.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch