Sos de mere cu firimituri de unt Pecan

Sos de mere cu firimituri de unt Pecan
Sos de mere cu firimituri de unt Pecan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 339 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 1,02 USD pe porție. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării sudice. Dacă aveți la îndemână pâine sandwich, unt, nuci pecan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Fasole de unt cremoasă cu firimituri crocante, Midii prăjite cu firimituri de usturoi-unt, și Scorțișoară Pecan mere Bundt Tort pentru # BundtBakers pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista