Sos de mere-cran-pere

Sos de mere-cran-pere
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în cutia de rețete, sosul de mere-cran-pere ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 14 porții cu 138 de calorii , 1 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Pentru 79 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest sos. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, apă, merișoare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil cu lingură de 13% . Rețete similare sunt Cran-Apple Sos , Cran-Apple Sos picant și Cotlete de porc cu Cran-Apple Sos, Patrunjel Cartofi și Sugar Snap Mazăre .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, gătiți merișoare și apă la foc mediu-mare până când boabele apar, aproximativ 10 minute, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
2
Scurgere.
3
Adăugați ingredientele rămase. Gatiti, neacoperit, la foc mediu pana cand amestecul fierbe. Reduce caldura; se acoperă și se fierbe timp de 30 de minute, amestecând din când în când.
4
Serviți cald sau rece.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții14
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista