Sos de Inghetata Caramel
Sosul de înghețată caramel ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 287 de calorii , 3 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca sos și se face în aproximativ 10 minute . Mergeți la magazin și cumpărați zahăr brun, jumătate de smântână, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vara va fi si mai speciala cu aceasta reteta. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Cum să faci înghețată fără aparat de înghețată , înghețata caramel și sosul de afine-levănțică și cupele de înghețată cu ghimbir sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combina zahărul brun și amidonul de porumb. Se amestecă smântâna, apa și siropul de porumb până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se amestecă untul și vanilia până când untul se topește.
Se serveste cald sau rece peste inghetata. Pune resturile la frigider.