Sos de Curry roșu de nucă de cocos și tăiței

Sos de Curry roșu de nucă de cocos și tăiței
Sosul de Curry roșu de nucă de cocos și tăiței necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,74 USD pe porție. O porție conține 777 calorii, 23g de proteine, și 33g de grăsime. Dacă aveți la îndemână miere, pastă de curry, varză napa și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 85%. Încercați Sos De Curry Roșu De Nucă De Cocos Și Tăiței, Tofu Crocant Și Tăiței De Orez În Sos De Nucă De Cocos Curry Roșu, și Rulouri proaspete de vară cu creveți, Mango, tăiței de alge și sos curry de nucă de cocos-arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti ciupercile, ghimbirul si ceapa pana se inmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă pasta de curry roșu și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry RoșiePastă De Curry Roșie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
GhimbirGhimbir
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți laptele de cocos, apoi adăugați varza, morcovii și tofu și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
VarzăVarză
MorcovMorcov
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se ia de pe foc și se amestecă mierea, ceapa verde, sucul de lămâie și coriandrul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ceapa VerdeCeapa Verde
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
MiereMiere
4
Lăsați să se răcească ușor, apoi aruncați peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Fruct de tei înflorit, delicat, măr și măr de pin cu o notă de ierburi, condimente și drojdie, gust moale la început, în ciuda acidității sale vii, apoi direct, proaspăt pe gust, fructe sappy, nuanțe minerale, structură și echilibru bun, corp mediu și minerale fine în finisajul picant.Un însoțitor perfect pentru mulți aperitive, cum ar fi păstrăv afumat, șuncă, legume reci, tapas sau brânză proaspătă de capră marinată cu ierburi; de asemenea, foarte bun cu grătar de pește, fructe de mare sau pui prăjit.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista