Sos de curcan al bunicii
Sosul de curcan al bunicii este un sos care servește 16. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 94 de calorii, 13 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Pentru 24 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 497 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână eșalotă, curcan prăjit, condimente pentru păsări de curte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu un scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cel mai bun sos de curcan preparat înainte de Sara Moulton și sfaturi de curcan pentru cioplit, curcan cu umplutura bunicii și curcan fript simplu cu sos bogat de curcan.
Instrucțiuni
Turnați picăturile într-o cană de măsurare cu 2 căni. Grasimi degresate, rezervand 1/4 cana.
Adăugați suficient bulion la picurare pentru a măsura 2 căni.
Căleți eșapa în grăsime rezervată într-o cratiță mică. Se amestecă făina, sarea, praful de ceapă, condimentele de pasăre și piperul până se omogenizează; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se rumenesc (nu arde). Adăugați treptat bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.