Sos De Ciuperci Porcini
Sosul de ciuperci Porcini ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 45 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 43 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați untul, făina cu amestecare rapidă, șalotele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tortellini Cu Sos De Ciuperci Porcini, Tortellini cu sos de ciuperci Porcini, și Medalioane de porc cu sos de ciuperci Porcini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ciupercile și apa clocotită într-un bol; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Scurgeți ciupercile într-un colizor peste un bol, rezervând 1/4 cană lichid. Clătiți și scurgeți ciupercile; se toacă fin.
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați șobolani; gatiti 3 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand frecvent.
Adăugați sherry; gatiti 1 minut.
Adăugați ciuperci, lichid de ciuperci rezervat, stoc și cimbru; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 10 minute. Adăugați treptat făina, amestecând cu un bici. Aduceți la fierbere; gătiți 1 minut sau până când este ușor gros, amestecând constant cu un bici. Se amestecă sare și piper.