Sos De Ciuperci De Cămară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de ciuperci din cămară. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 33 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Din cămară: paste cremoase de ciuperci, Pâine de carne de ciuperci Porcini cu sos de ciuperci, și Curcan de ciuperci Porcini cu sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți ciupercile, rezervând lichid.
Adăugați suficientă apă în lichidul de ciuperci pentru a măsura 1-1/4 căni.
Într-o cratiță mică, încălziți untul la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați până se înmoaie. Se amestecă făina, bulionul și piperul până se amestecă.
Adăugați ciuperci. Se amestecă treptat amestecul lichid de ciuperci. Aduceți la fierbere, amestecând constant; gatiti si amestecati 2 minute sau pana cand sosul este ingrosat. Dacă doriți, amestecați sosul rumenit.