Pește aburit cu var și Chile

Pește aburit cu var și Chile
Peștele aburit cu var și Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 565 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $ 7.07 pe portie. Dacă aveți tulpini de coriandru plus frunze de coriandru, tei, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Legume Aburite Cu Unt De Tei Chile, Legume aburite cu unt de Chile-Lime, și Salată de Fajita cu friptură de tei Tequila cu vinetă de tei Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un mortar de lut, ușor Lira usturoi, cilantrostems, și ardei iute cu un pistil de lemn până laformează o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Adăugați 2 linguri suc de lămâie,sos de pește, zahăr și piper; se amestecă cu aspoon pentru a combina. (Alternativ, pulsați în amini-procesor până când se formează o pastă liberă.) Puneți sosul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PiperPiper
SosSos
ZahărZahăr
3
Așezați peștele pe o farfurie care se va potrivi înăuntruaburierul cu ceva spațiu de mișcare;se toarnă pasta rezervată. Într-o oală largă,adăugați apă la o adâncime de 1". Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Transferați peștele pe farfurie în abur. Setabur peste oală și se toarnă bulion de puipeste pește. Acoperiți; pește de abur până la gătitprin, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Folosind 2 spatule mari, transferați peșteleun platou de servire. Sucuri de lingură pe plăcuță însteamer peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
6
Stropiți cu suc de lămâie,dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
7
Garnisiți cu felii de var șifrunze de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De TeiFelie De Tei
8
Se servește cu orez aburit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista