Sos De Ciocolată
Sosul de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă servește 7. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 127 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sirop de agave, apă, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso, Paste de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete, și Bezea de ciocolată cu înghețată, bomboane de mentă și sos de ciocolată-mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente (prin granule de cafea) într-un robot de bucătărie. Procesați până la măcinarea fină (aproximativ 1 minut).
Într-o cratiță mică, amestecați apa și siropul de agave împreună; aduceți doar la fierbere la foc mediu-mare. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, adăugați amestecul de sirop, apoi vanilia. Continuați procesarea până când sosul este neted, răzuind părțile laterale după cum este necesar.
Se transferă într-un recipient și se dă la frigider până se răcește (cel puțin 2 ore). Amestecați înainte de a servi peste fructe, înghețată sau pâine cu banane.