Sos De Caramel Bere-Portocaliu
Sosul de Caramel de bere-portocaliu durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. O porție conține 408 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca sos. Un amestec de extract de vanillan, coajă de portocală, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, care nu este atât de minunat. Încearcă Aluat de bere Crepe portocalii cu sos de Caramel de bere, Provocarea brutarilor îndrăzneți: Vanilla Bean & Blood Orange Panna Cotta cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și Cardamom portocaliu alune ciocolată neagră Florentine (fără gluten), și Biscuiți cremă de cireșe-portocale cu sos de caramel portocaliu sânge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți berea, cardamomul și coaja de portocală la fierbere ușoară într-o cratiță la foc mediu; gatiti, amestecand, pana se reduce la 1 cana, aproximativ 10 minute.
Adăugați untul și zahărul brun și gătiți, amestecând numai dacă amestecul pare să fiarbă, până când este gros și siropos, 10 până la 12 minute. Pentru a testa coacerea, aruncați un pic de caramel într-un castron cu apă rece. Ar trebui să formeze o minge moale; dacă nu, continuați să gătiți.
Amestecați încet smântâna și gătiți până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia și sarea.
Îndepărtați cardamomul și coaja de portocală cu o lingură.
Lăsați caramelul să se răcească ușor, apoi transferați într-un borcan mic. Se da la frigider pana la 2 saptamani.