Sos De Caramel Bere-Portocaliu

Sos De Caramel Bere-Portocaliu
Sosul de Caramel de bere-portocaliu durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. O porție conține 408 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca sos. Un amestec de extract de vanillan, coajă de portocală, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, care nu este atât de minunat. Încearcă Aluat de bere Crepe portocalii cu sos de Caramel de bere, Provocarea brutarilor îndrăzneți: Vanilla Bean & Blood Orange Panna Cotta cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și Cardamom portocaliu alune ciocolată neagră Florentine (fără gluten), și Biscuiți cremă de cireșe-portocale cu sos de caramel portocaliu sânge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți berea, cardamomul și coaja de portocală la fierbere ușoară într-o cratiță la foc mediu; gatiti, amestecand, pana se reduce la 1 cana, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați untul și zahărul brun și gătiți, amestecând numai dacă amestecul pare să fiarbă, până când este gros și siropos, 10 până la 12 minute. Pentru a testa coacerea, aruncați un pic de caramel într-un castron cu apă rece. Ar trebui să formeze o minge moale; dacă nu, continuați să gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Amestecați încet smântâna și gătiți până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
(tub Mare)(tub Mare)
5
Îndepărtați cardamomul și coaja de portocală cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
6
Lăsați caramelul să se răcească ușor, apoi transferați într-un borcan mic. Se da la frigider pana la 2 saptamani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
7
Fotografie de Lisa Shin
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista