Sos De Caramel

Sos De Caramel
Sosul de Caramel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 383 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți unt, lapte, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Înghețată De Caramel Înghețată Cu Sos Sărat De Caramel De Arahide, Mousse de Caramel Napoleon cu sos de Caramel și fructe de pădure, și Vase cu cremă de Caramel cu sos de Caramel sărat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați zahărul într-o tigaie din fontă de 10 inci. Gatiti la foc mediu, amestecand constant cu o lingura de lemn, pana cand zaharul se topeste si devine maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
2
Scoateți din căldură; adăugați unt. Se amestecă până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Reveniți la foc mic și gătiți, amestecând constant, până când amestecul este bine amestecat.
4
Combinați frișca și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
LapteLapte
5
Adăugați amestecul de frișcă în amestecul de zahăr fierbinte, 1 lingură la un moment dat, amestecând constant, 25 de minute sau până când amestecul este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
ZahărZahăr
6
Serviți cald peste înghețată sau tort de lire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De LireTort De Lire
înghețatăînghețată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista