Sos de afine sălbatice cu citrice
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariene și vegane în cutia dvs. de rețete, Citrus Wild Blueberry Sos ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest sos are 44 de calorii, 0 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8 și costă 72 de cenți per porție. Această rețetă este pe placul a 105 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită suc de portocale, amidon de porumb, zahăr brun și apă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 39%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum somon sălbatic poșat cu citrice cu sos de iaurt și castraveți, clătite cu fulgi de ovăz cu sos de afine sălbatice și muschi de porc cu rozmarin, salvie și usturoi cu sos de afine sălbatice.
Instrucțiuni
Aduceți afinele, sucul de portocale și sucul de lămâie la fierbere într-o cratiță mică la foc mediu. Se adauga coaja de lamaie si scortisoara; reglați căldura la setarea scăzută.
Amestecați apa și amidonul de porumb până când nu se formează cocoloașe. Amestecați amestecul de amidon de porumb și zahărul brun în amestecul de afine până se îngroașă.
Luați de pe foc și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de utilizare.