Sos De Afine Pentru Micul Dejun

Sos De Afine Pentru Micul Dejun
Sos de afine mic dejun ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 86 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Un amestec de afine, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sos De Mic Dejun Cu Afine/Rubarbă, Prăjituri De Mic Dejun Cu Afine Cu Glazură De Afine, și Cupcakes de afine cu glazură de unt de lămâie și sos de afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați apa, zahărul și afinele împreună într-o cratiță și dați la fiert. Reduceți căldura la mediu-mic și fierbeți până când boabele încep să apară și siropul se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Fructe De PadureFructe De Padure
ZahărZahăr
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Revista