Sos De Afine
Sosul de afine este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă face 10 porții cu 138 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână zahăr, boabe de piper, bețișoare de scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ghostly Panna Cottas cu sos îngrozitor(Panna Cotta cu sos de afine-portocale), Sos De Afine, și Sos De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați scorțișoară, cuișoare și boabe de piper într-un pătrat mare de pânză de brânză. Adunați capetele și legați-le în siguranță.
Combinați cidrul, 1 cană de apă și zahărul într-o tigaie mare. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți căldura la mediu, adăugați punga de condimente și fierbeți fără agitare până se reduce la 1 cană, aproximativ 30 de minute.
Adăugați afine proaspete, aduceți înapoi la foc mic și gătiți până se înmoaie, 5 până la 7 minute. Se răcește ușor.
Scoateți și aruncați punga de condimente.
Transferați amestecul de afine într-un robot de bucătărie, adăugați afine uscate și coajă și pulsați până se toacă grosier. Se răcește înainte de servire.