Sos chili verde II

Sos chili verde II
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Green Chili Sauce II. Această rețetă servește 8. O porție conține 123 de calorii, 3 g de proteine și 2 g de grăsimi. Pentru 39 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și luați conserve de roșii, coriandru, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 de dietă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat american. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 67%. Acest scor este destul de bun. Pui cu sos verde chili, tamales cu sos chili verde și taquitos de pui cu sos cremos de chili verde sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista