Sosul Bourbon Whiskey BBQ este un fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest sos are 385 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper măcinat, zahăr brun, aromă de fum lichid și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 22%. Rețete similare includ Sos de grătar Bourbon cu whisky Alibi, Tort Bundt de whisky de ciocolată cu sos de caramel de whisky, și Apple whisky Crisp cu sos de caramel whisky.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare la foc mediu, combinați ceapa, usturoiul și whisky-ul. Se fierbe timp de 10 minute sau până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se amestecă piperul negru măcinat, sarea, ketchup-ul, pasta de roșii, oțetul, fumul lichid, sosul Worcestershire, zahărul brun și sosul de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fum Lichid
Piper Negru Măcinat
Sos Fierbinte
Pasta De Tomate
Zahăr Brun
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Oțet
Sare
3
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți timp de 20 de minute. Treceți sosul printr-o strecurătoare dacă preferați un sos neted.