Sos Bolognez Clasic

Sos Bolognez Clasic
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și primar rețete în cutia de rețete, sosul clasic bolognez ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 416 calorii, 20g de proteine, și 31g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați lapte, carne de porc măcinată, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. 362 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca sos. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Cărți de bucate clasice: Tagliatelle de casă de Marcella Hazan cu sos de carne Bologneză, Ragul de sos Bolognese (sos Bolognese), și Clasic Ragu Bolognese sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați pancetta, ceapa, țelina și morcovul în tigaia saut cu unt și gătiți la foc mediu până când ceapa devine auriu pal, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Adăugați carnea de vită, carnea de porc și cârnații la soffritto și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
1
Se presară cu cuișoare, scorțișoară și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
2
Adăugați roșiile și fierbeți: amestecați roșiile, creșteți focul pentru a aduce la foc mic și apoi reduceți focul înapoi la mediu. Gatiti la foc mediu timp de 15 minute. Dacă utilizați roșii întregi conservate, rupeți-le în timp ce le adăugați în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De RoșiiConserve De Roșii
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1
Se adaugă lapte și se condimentează cu sare de mare. Apoi reduceți focul la minim, acoperiți parțial și fierbeți timp de 2 și 1/2 ore. Se amestecă cel puțin la fiecare 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
2
Ori de câte ori sosul devine prea uscat și începe să se lipească de tigaie, trebuie doar să adăugați 1/4 cană de apă și să răzuiți orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Servi: Bolognese este servit în mod tradițional cu paste tagliatelle proaspete, dar îl puteți servi și cu fettucine, pappardelle, penne sau alte paste. Sosul îngheață bine pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PappardellePappardelle
TagliatelleTagliatelle
BologneseBolognese
FettuccinăFettuccină
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
PennePenne
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista