Sos BBQ pe bază de muștar

Sos BBQ pe bază de muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați sosul BBQ pe bază de muștar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 108 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, miere, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un sos. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Sos de grătar Vegan de casă, Carne de porc frecată cu muștar cu sos de muștar de mure și cartofi prăjiți la cuptor, și Somon de usturoi de muștar la cuptor cu sos de muștar de miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu, amestecați muștarul, mierea, zahărul brun și oțetul. Se condimentează cu piper negru. Aduceți la fierbere și lăsați să fiarbă timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Zahăr BrunZahăr Brun
MuștarMuștar
OțetOțet
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă peste carnea de porc sau carnea de vită gătită. Dacă doriți mai multă aromă, lăsați carnea să fiarbă în sos aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne

Echipamente

DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista