Sos BBQ cu influență japoneză

Sos BBQ cu influență japoneză
Nevoie de un sos fără gluten și fără lactate? Sosul BBQ cu influență japoneză ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 117 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de fulgi de piper, oțet, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Sos de grătar Vegan de casă, Italiană Influențat Vegetarian Cottage Pie, și Sos Tonkatsu (sos de grătar în stil japonez).

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu. Gatiti si amestecati usturoiul in ulei fierbinte pana cand este parfumat, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Amestecați pasta de roșii, sake, apă, zahăr, oțet, pastă miso, sos de soia, sos Worcestershire, muștar, pudră de chili, ghimbir și fulgi de ardei roșu cu usturoiul în cratiță; aduceți la foc mic și gătiți, amestecând frecvent, până se îngroașă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Praf De ChiliPraf De Chili
Pasta De TomatePasta De Tomate
MisoMiso
Sos De SoiaSos De Soia
MuștarMuștar
OțetOțet
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
ApăApă
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista