Sos Balsamic-Caramel peste înghețată de vanilie

Sos Balsamic-Caramel peste înghețată de vanilie
Sosul balsamic-Caramel peste înghețata Vanillan ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 575 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, zahăr granulat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Înghețată De Vanilie Chai, Înghețată Vanillan cu sos espresso-caramel, și Înghețată de fasole de vanilie și sos de Caramel sărat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți smântâna doar la fiert într-o cratiță mică la foc mare. Reduceți căldura la minim și păstrați crema caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Într-o cratiță mare cu fața înaltă la foc mediu-mare, dizolvați zahărul cu 2 linguri de apă. Pe măsură ce amestecul de zahăr începe să buleze, urmăriți cristalele care se dezvoltă în interiorul tigaiei chiar deasupra lichidului. Folosind o perie de patiserie înmuiată în apă, periați interiorul tigaiei chiar deasupra cristalelor, astfel încât apa să picure în jos și să dizolve cristalele înapoi în lichid. Când zahărul începe să se rumenească, mișcați ocazional tigaia pentru a învârti ușor lichidul și gătiți-l uniform. Continuați să gătiți până când amestecul este maro auriu închis. Timpul total de gătire va fi de 8 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați foarte atent crema fierbinte la amestecul de zahăr câteva linguri la un moment dat. Lichidul va exploda dramatic. Se amestecă sosul și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Adăugați oțetul, sucul de lămâie și 1/2 linguriță de sare, amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Se toarnă într-un castron rezistent la căldură. Ar trebui să aveți aproximativ 1 1/4 căni de sos. Sosul poate fi făcut cu câteva săptămâni înainte, acoperit cu plastic și depozitat fie la temperatura camerei, fie la frigider. Dacă este refrigerat, încălziți-l într-un cuptor cu microunde înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Serviți deasupra înghețatei de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
OcaziiVară
Revista