Sos Balsamic-Caramel peste înghețată de vanilie
Sosul balsamic-Caramel peste înghețata Vanillan ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 575 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, zahăr granulat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Înghețată De Vanilie Chai, Înghețată Vanillan cu sos espresso-caramel, și Înghețată de fasole de vanilie și sos de Caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți smântâna doar la fiert într-o cratiță mică la foc mare. Reduceți căldura la minim și păstrați crema caldă.
Într-o cratiță mare cu fața înaltă la foc mediu-mare, dizolvați zahărul cu 2 linguri de apă. Pe măsură ce amestecul de zahăr începe să buleze, urmăriți cristalele care se dezvoltă în interiorul tigaiei chiar deasupra lichidului. Folosind o perie de patiserie înmuiată în apă, periați interiorul tigaiei chiar deasupra cristalelor, astfel încât apa să picure în jos și să dizolve cristalele înapoi în lichid. Când zahărul începe să se rumenească, mișcați ocazional tigaia pentru a învârti ușor lichidul și gătiți-l uniform. Continuați să gătiți până când amestecul este maro auriu închis. Timpul total de gătire va fi de 8 până la 9 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați foarte atent crema fierbinte la amestecul de zahăr câteva linguri la un moment dat. Lichidul va exploda dramatic. Se amestecă sosul și se gătește 1 minut.
Adăugați oțetul, sucul de lămâie și 1/2 linguriță de sare, amestecați bine.
Se toarnă într-un castron rezistent la căldură. Ar trebui să aveți aproximativ 1 1/4 căni de sos. Sosul poate fi făcut cu câteva săptămâni înainte, acoperit cu plastic și depozitat fie la temperatura camerei, fie la frigider. Dacă este refrigerat, încălziți-l într-un cuptor cu microunde înainte de utilizare.
Serviți deasupra înghețatei de vanilie.