Sorbet și terină de înghețată cu compot de mure
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 342 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mure, gem de mure, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Înghețată, Sorbet și terină Froyo, Terină de înghețată de pralină de ciocolată albă cu mure-raspb, și Panna Cotta smântână cu mure-compot Zinfandel.
Instrucțiuni
Linie 9x5x2 tigaie metalică de 3/4 inci cu 2 straturi de folie de plastic, extinzându-se cu 3 inci peste laturi. Scoateți sorbetul de zmeură într-un castron mediu și amestecați pentru a se înmuia; lăsați să stea la temperatura camerei până când sorbetul este răspândit, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Răspândiți sorbetul uniform în fundul tăvii de pâine pregătite.
Puneți tigaia în congelator. Scoateți sorbetul de lămâie într-un alt castron mediu; se amestecă și se lasă să stea la temperatura camerei până se întinde, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute. Lingurați sorbetul de lămâie în păpuși mari deasupra sorbetului de zmeură, apoi răspândiți în strat uniform. Întoarceți tigaia la congelator. Repetați procedura cu înghețată de vanilie, apoi sorbet de mango și, în final, sorbet de boysenberry. Îndoiți folia de plastic deasupra terinei; acoperiți cu folie de aluminiu. Congelați terina peste noapte. (Terrina poate fi făcută cu 4 zile înainte. Păstrați înghețat.)
Se amestecă gemul de mure într-o cratiță medie grea la foc mediu-mic până se topește. Se amestecă coaja de lămâie rasă și sucul proaspăt de lămâie. Se răcește la temperatura camerei. Se amestecă murele proaspete, zdrobind unele cu furculița pentru a elibera sucuri. Puneți la frigider compotul până la rece, cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Se amestecă menta proaspătă feliată în compot de mure. Inversați terina pe platou; îndepărtați folia de plastic.
Se servește cu compot de mure.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Desert congelat în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.