Sorbet De Pepene Verde

Sorbet De Pepene Verde
Sorbetul de pepene verde ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pe care o căutați. Acest desert are 459 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, pepene verde, grenadină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Sorbet De Pepene Verde, Sorbet De Pepene Verde, și Sorbet De Pepene Verde sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, aduceți zahărul, siropul, sucul de lămâie, grenadina și frunzele de mentă la fierbere dizolvând granulele de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 Uncie De Vodcă Cu Zmeură1 Uncie De Vodcă Cu Zmeură
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se lasă să se răcească ușor.
3
Tăiați coaja de pe pepene verde și tăiați-o în bucăți. Puree jumătate din pepene verde tocat într-un blender. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un bol mare de sticlă. Repetați cu pepene verde rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Adăugați amestecul de sirop ușor răcit și amestecați bine pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
5
Așezați sorbetul într-un recipient de plastic de 2 litri și congelați timp de 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Sorbet în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista