Sorbet De Pepene Verde
Sorbetul de pepene verde ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pe care o căutați. Acest desert are 459 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, pepene verde, grenadină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Sorbet De Pepene Verde, Sorbet De Pepene Verde, și Sorbet De Pepene Verde sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, aduceți zahărul, siropul, sucul de lămâie, grenadina și frunzele de mentă la fierbere dizolvând granulele de zahăr.
Se lasă să se răcească ușor.
Tăiați coaja de pe pepene verde și tăiați-o în bucăți. Puree jumătate din pepene verde tocat într-un blender. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un bol mare de sticlă. Repetați cu pepene verde rămas.
Adăugați amestecul de sirop ușor răcit și amestecați bine pentru a încorpora.
Așezați sorbetul într-un recipient de plastic de 2 litri și congelați timp de 3 până la 4 ore.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Sorbet în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.