Sorbet de fasole de vanilie cu topping de ananas ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 93 de cenți pe porție. O porție conține 190 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, fasole de vanilie, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Sorbet De Afine Și Fasole De Vanilie, Sorbet De Cireșe Și Fasole De Vanilie, și Sorbet De Afine Și Fasole De Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a prepara sorbet, combinați 4 căni de apă, 1 cană de zahăr și sirop ușor de porumb într-o cratiță medie; aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti 2 minute sau pana cand zaharul se dizolva, amestecand frecvent. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb Ușor
Fasole De Vanilie
Sorbet
Semințe
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Adăugați fasole de vanilie și suc proaspăt de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Suc De Lămâie
3
Se toarnă amestecul de zahăr fierbinte peste amestecul de vanilie; se amestecă bine cu un tel. Acoperiți și răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Scoateți și aruncați fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
5
Turnați amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului. Lingurați sorbetul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați timp de 4 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet
Cremă
Gheață
6
Pentru a pregăti toppingul, combinați romul întunecat, apa, zahărul și ghimbirul într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rom închis
Ghimbir
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei.
8
Scoateți și aruncați ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
9
Se toarnă amestecul de rom peste ananas; se răcește 1 oră.