Somon vindecat cu zahăr brun și mărar
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Somonul brun cu zahăr și mărar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 1,69 USD pe porție. O porție conține 150 de calorii, 14g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr brun ferm, pâine pumpernickel, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Zahăr brun prăjit lent și somon vindecat cu mărar, Zahăr brun prăjit lent și somon vindecat de mărar, și mărar și somon vindecat cu sare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați somonul în jumătate transversal și așezați o jumătate, cu pielea în jos, într - un vas de copt din sticlă de 8 x 8 inci.
Combinați zahărul brun, sarea, piperul și mărarul; lingurați jumătate din amestecul de zahăr uniform peste somon în vas și stropiți cu vodcă. Acoperiți cu cealaltă jumătate de somon, cu pielea în sus și cu lingura amestecul de zahăr rămas deasupra. Acoperiți vasul de copt cu folie de plastic; așezați o farfurie sau un vas mic deasupra somonului și cântăriți cu cutii de supă. Refrigerați 2 zile, rotind ocazional peștele și ungând cu lichid care se colectează în fundul vasului.
Scoateți peștele din lichid și clătiți.
Tăiați carnea în felii lungi și subțiri, aruncând pielea.
Se servește cu felii de pâine pumpernickel întunecate, biscuiți cu pâine plată, crme frache, ceapă roșie tocată, mărar proaspăt și piper negru crăpat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.