Somon Thailandez Cu Castraveți Și Sos De Scufundare

Somon Thailandez Cu Castraveți Și Sos De Scufundare
Somonul Thailandez cu castraveți și sos de scufundare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 346 calorii, 35g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $4.4 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Un amestec de coriandru, castraveți, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Prăjituri de pește thailandeze cu sos de castraveți, Sos De Scufundare Thailandez, și Sos De Scufundare Cu Castraveți Murați.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateNormal
Gata În34 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista