Somon Teriyaki
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Teriyaki de somon. Această rețetă servește 2 și costă 6,19 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 467 calorii, 41G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, ghimbir, sos natural de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Somon Teriyaki, Somon Teriyaki, și Somon Teriyaki pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.