Teriyaki Somon ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $ 4.73 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 253 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, ghimbir, sos teriyaki și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon Teriyaki, Somon Teriyaki, și Somon Teriyaki.
Instrucțiuni
1
Poziționați rack-ul în mijlocul cuptorului; încălziți cuptorul la 450 F. Într-un castron, combinați sosul teriyaki, miere, oțet, 1 linguriță de usturoi, ghimbir și ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Teriyaki
Ulei De Susan
Oțet
Usturoi
Ghimbir
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Așezați somonul într-un vas puțin adânc; se presară cu 1 1/2 lingură amestec teriyaki; marinati 15 minute. Într-un al doilea castron, aruncați varza de Bruxelles cu 1 1/2 linguriță usturoi, 1/2 lingură ulei de canola, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Înveliți o tigaie cu margini cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Spray De Gătit
Piper Negru
Ulei De Canola
Usturoi
Somon
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
Întindeți varza de Bruxelles în tigaie într-un singur strat; prăjiți până se rumenesc, 5 minute. În al doilea castron, aruncați ciupercile cu restul de 1/2 lingură ulei de canola, 1 1/2 linguriță usturoi, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Mutați varza de Bruxelles în centrul tigaiei; acoperiți cu somon; așezați ciupercile în tigaie în jurul marginilor; prăjiți, amestecând ocazional ciupercile, până când somonul este doar gătit, 8 până la 10 minute. Top somon cu amestecul teriyaki rămas; serviți peste varză de Bruxelles și ciuperci.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.