Somon Teriyaki

Somon Teriyaki
Teriyaki Somon ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $ 4.73 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 253 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, ghimbir, sos teriyaki și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon Teriyaki, Somon Teriyaki, și Somon Teriyaki.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în mijlocul cuptorului; încălziți cuptorul la 450 F. Într-un castron, combinați sosul teriyaki, miere, oțet, 1 linguriță de usturoi, ghimbir și ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Ulei De SusanUlei De Susan
OțetOțet
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Așezați somonul într-un vas puțin adânc; se presară cu 1 1/2 lingură amestec teriyaki; marinati 15 minute. Într-un al doilea castron, aruncați varza de Bruxelles cu 1 1/2 linguriță usturoi, 1/2 lingură ulei de canola, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Înveliți o tigaie cu margini cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Spray De GătitSpray De Gătit
Piper NegruPiper Negru
Ulei De CanolaUlei De Canola
UsturoiUsturoi
SomonSomon
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Întindeți varza de Bruxelles în tigaie într-un singur strat; prăjiți până se rumenesc, 5 minute. În al doilea castron, aruncați ciupercile cu restul de 1/2 lingură ulei de canola, 1 1/2 linguriță usturoi, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Mutați varza de Bruxelles în centrul tigaiei; acoperiți cu somon; așezați ciupercile în tigaie în jurul marginilor; prăjiți, amestecând ocazional ciupercile, până când somonul este doar gătit, 8 până la 10 minute. Top somon cu amestecul teriyaki rămas; serviți peste varză de Bruxelles și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Piper NegruPiper Negru
Ulei De CanolaUlei De Canola
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
SomonSomon
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Auto

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista