Somonul prăjit în tigaie servit cu piure de cartofi Wasabi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 788 calorii, 16g de proteine, și 46G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.69 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți apă, ceapă verde, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon de susan glazurat și piure de Wasabi, Somon prăjit cu sos de wasabi cu miere, și Piure De Cartofi Wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Condimentează somonul cu sare și piper. Într-o tigaie mare, la foc mare, adăugați uleiul de măsline. Pan-căutați fileurile de somon până devin aurii pe ambele părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Somon
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Transferați într-un cuptor preîncălzit și continuați să gătiți până la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Se servește peste un pat de piure de wasabi, cu jumătate din Miso și sos de prune stropite peste și cu vinetă de coriandru și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Sos De Prune
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Wasabi
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Miso
5
Garnisiți cu ceapă verde julienned și crenguțe de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
6
Într-un blender sau robot de bucătărie, procesați spanacul și năsturelul într-un piure fin. Treceți printr-un tamis sau stainer. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nasturel
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Gatiti cartofii in apa sarata, clocotita pana cand se face. Treceți printr-un ricer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De Cartofi
8
Bateți în smântână grea fierbinte și unt, 1 bucată mică la un moment dat. Chiar înainte de servire, amestecați pasta de wasabi și piureul de spanac și creșă de apă. Se amestecă până se încorporează bine. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pastă De Wasabi
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Nasturel
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul de arahide. La foc mediu, se adaugă usturoiul, șalotele, ghimbirul și ceapa verde și se sotează până se lucesc și se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă anasonul stelar și boabele de piper negru. Continuați să sotati până la aromă, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Anason Stelat
şalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Degajează cu prune, port și vinuri roșii. Reduceți până când rămâne doar aproximativ 1 cană de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune
Port
11
Adăugați demi-glace de miel și stoc de pui. Se aduce la fierbere și se coboară la foc mic. Continuați să fierbeți până se îngroașă ușor. Se amestecă piureul de zmeură, pasta miso roșie și neriume. Continuați să reduceți până la luciu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Zmeură
Red Miso
1t Pudră De Piper Alb
Miel
12
Se amestecă untul. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Dacă este prea tartă, adăugați un vârf de zahăr. Se strecoară printr-un chinois și se menține cald până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și Verde
13
Într-un castron mic combinați pudra de muștar și apa și amestecați pentru a face o pastă și dați deoparte. Într-un blender, combinați cilantro, mentă, gălbenuș de ou, arahide, caju, suc de lămâie, ghimbir murat, oțet și muștar reconstituit. Procesați la un piure. În timp ce motorul funcționează, adăugați încet uleiul de arahide până la emulsionare. Condimentează după gust cu sare, piper și zahăr. Refrigerați până când este necesar. Folosiți jumătate din vinetă pentru miel și rezervați jumătate pentru somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Ghimbir Murat
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Vinetă
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Soiuri De Ciuperci
Caju
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți
Somon
Lemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Parducci small Lot Chardonnay Wine new Label cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Parducci Lot Mic Chardonnay Vin Nouă Etichetă
Onorând moștenirea bogată a strugurilor Chardonnay, selectăm loturi mici vinificate individual de struguri premium Chardonnay pentru a amesteca un vin cu caracter îndrăzneț, plin de viață și arome echilibrate de mere, pere și fructe tropicale crocante.