Somon pocat cu sos de miere-muștar

Somon pocat cu sos de miere-muștar
Somonul poșat cu sos de miere-muștar este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 108 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Un amestec de capere, file de somon, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 71%. Încercați Somon pocat cu sos de miere-muștar, Somon fiert cu sos de muștar, și Somon fiert cu un sos de muștar-mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 sau 12 inci, încălziți apa, felii de lămâie, felii de ceapă, crenguțe de pătrunjel, 1/2 linguriță sare și piperul până la fierbere. Se fierbe 3 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
LămâieLămâie
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați somon, cu pielea în jos. Acoperiți și gătiți 5 până la 6 minute sau până când somonul se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
3
Scoateți somonul din lichid în tigaie. Se răcește complet. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore. Aruncați lichidul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Într-un castron mic, amestecați sucul de lămâie, mierea, muștarul și uleiul până se omogenizează bine. Într-un alt castron mic, amestecați pătrunjelul tocat, ceapa roșie, caperele și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
MuștarMuștar
PătrunjelPătrunjel
CapereCapere
MiereMiere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Pentru a servi, îndepărtați cu grijă pielea de somon; așezați somonul pe farfuria de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
6
Se presară cu 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
7
Stropiți sosul de miere-muștar peste somon; se presară cu amestec de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
PătrunjelPătrunjel
SomonSomon
MiereMiere
SosSos
8
Se servește cu felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista