Somon Miso Cu Salsa De Coriandru

Somon Miso Cu Salsa De Coriandru
Miso somon cu Cilantro Salsa ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 150. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 15 calorii. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, șalotă, miso și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 22 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de wholeliving.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 16 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Somon Miso cu Salsa de coriandru, Somon Cu Coriandru / Salsa De Mango Cilantro, și Somon Lime & Cilantro cu porumb la grătar și Salsa de Avocado.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 16 m.
Porții150
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista