Somon La Grătar Marinat Cu Var

Somon La Grătar Marinat Cu Var
Somonul la grătar marinat cu var este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 39 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, ghimbir măcinat, fripturi de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Somon La Grătar Marinat Cu Var, Somon marinat cu bere și var, și Somon Fript Marinat Cu Var pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună sucul de lămâie, uleiul de măsline, muștarul, ghimbirul, usturoiul, ardeiul cayenne și piperul negru într-un castron și turnați într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MuștarMuștar
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați fripturile de somon, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De SomonFriptură De Somon
MarinadaMarinada
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie și grătar ușor de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Scoateți somonul din marinată și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SomonSomon
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5
Grătiți până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, 5 până la 10 minute pe fiecare parte, în funcție de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista