Somon la grătar frecat de fenicul și mărar

Somon la grătar frecat de fenicul și mărar
Fenicul-și marar-frecat somon la gratar ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 465 calorii, 43G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $5.41 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână zahăr brun auriu, sare kosher grosieră, buruieni de mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Somon la grătar frecat de fenicul și mărar, Somon prăjit cu fenicul și salsa de mărar, și Spice Frecat Somon La Gratar.

Instrucțiuni

1
Se macină fin semințele de fenicul în moara de condimente sau râșnița de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
CafeaCafea
2
Transferați în castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă următoarele 5 ingrediente.
4
Spray grătar cu spray antiaderent. Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Periați ușor somonul pe ambele părți cu ulei de măsline. Frecați amestecul de condimente cu generozitate peste partea de carne a somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SomonSomon
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
6
Așezați somonul, cu pielea în sus, pe grătar; acoperiți și gătiți până când peștele este ușor mai ferm, aproximativ 8 minute. Glisați foaia de copt fără margini sub somon pentru a întoarce somonul fără a se rupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Așezați o altă foaie de copt fără margini deasupra somonului. Folosind ambele mâini, țineți ferm foile de copt împreună și inversați somonul; glisați somonul, carnea cu fața în sus, de pe foaia de copt și pe grătar. Acoperiți și grătiți până când sunt opace în centru, cu aproximativ 8 minute mai mult. Folosind o foaie de copt fără margini, scoateți somonul de pe grătar. Glisați ușor somonul, cu carnea în sus, pe platou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1
Căutați Piment de la Vera la magazinele de produse alimentare specializate sau comandați-l de la La Tienda (888-472-1022; tienda.com) sau tabelul spaniol (206-682-2827; spanishtable.com).
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate72
Revista