Somon la grătar cu salsa de Mango-nucă de cocos

Somon la grătar cu salsa de Mango-nucă de cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați somonul la grătar cu Salsan de Mango-nucă de cocos. Această rețetă face 5 porții cu 334 calorii, 35g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți ulei de măsline, poblano chile, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi nuca de cocos îndulcită, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri Sandwich cu unt de arahide și jeleu de nucă de cocos (fără coacere, vegan, fără gluten) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 87%. Rețete similare sunt Somon de Lime la grătar cu Avocado-Mango Salsan și orez de nucă de cocos, Somon la grătar cu salsa de Mango, și Somon la grătar cu salsa de Mango.

Instrucțiuni

1
Așezați poblano chile pe o foaie de copt căptușită cu folie; se fierbe 10 minute sau până se înnegresc, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză învechită Din Lapte De VacăBrânză învechită Din Lapte De Vacă
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Puneți chile înnegrit într-o pungă de plastic cu fermoar și sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Lăsați să stea 15 minute. Cojiți și tăiați chile pe jumătate pe lungime. Aruncați semințele și membrana. Se toaca marunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
4
Combinați chile, ridichi, nucă de cocos, suc de lămâie, ulei de măsline, coriandru proaspăt și cățel de usturoi într-un bol mediu. Acoperiți și marinați la frigider timp de 30 de minute sau peste noapte. Se amestecă mango-ul cubat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe grătar. Grătați 10 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Se servește cu salsa; garnisiți cu crengute de coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate97
Revista