Somon la grătar cu salsa de Mango-nucă de cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați somonul la grătar cu Salsan de Mango-nucă de cocos. Această rețetă face 5 porții cu 334 calorii, 35g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți ulei de măsline, poblano chile, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi nuca de cocos îndulcită, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri Sandwich cu unt de arahide și jeleu de nucă de cocos (fără coacere, vegan, fără gluten) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 87%. Rețete similare sunt Somon de Lime la grătar cu Avocado-Mango Salsan și orez de nucă de cocos, Somon la grătar cu salsa de Mango, și Somon la grătar cu salsa de Mango.
Instrucțiuni
Așezați poblano chile pe o foaie de copt căptușită cu folie; se fierbe 10 minute sau până se înnegresc, întorcându-se ocazional.
Puneți chile înnegrit într-o pungă de plastic cu fermoar și sigilați.
Lăsați să stea 15 minute. Cojiți și tăiați chile pe jumătate pe lungime. Aruncați semințele și membrana. Se toaca marunt.
Combinați chile, ridichi, nucă de cocos, suc de lămâie, ulei de măsline, coriandru proaspăt și cățel de usturoi într-un bol mediu. Acoperiți și marinați la frigider timp de 30 de minute sau peste noapte. Se amestecă mango-ul cubat.
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe grătar. Grătați 10 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Se servește cu salsa; garnisiți cu crengute de coriandru, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.