Somon la grătar cu roșii, castraveți și salsa de capere

Somon la grătar cu roșii, castraveți și salsa de capere
Reteta de somon la gratar cu rosii, castraveti si Caper Salsa ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 45 minute. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 303 calorii, 29G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de file de somon, roșii cherry de coș, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Macrou la grătar cu Caper Sicilian-Salsa de roșii, Salsan crocant de castraveți și somon la grătar, și Burritos de somon la grătar cu salsa de Mango / castraveți.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mic. Condimentează marinada cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Combinați 1/2 cană de marinată, castraveți și următoarele 4 ingrediente într-un castron mediu; condimentați salsa cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CastraveteCastravete
MarinadaMarinada
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați să stea 30 de minute; aruncați ocazional.
4
Pulverizați grătarul cu spray antiaderent și pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
5
Așezați somonul, cu pielea în jos, într-un vas mare de copt din sticlă. Se acoperă cu marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
6
Lăsați să stea 10 minute.
7
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1
Coș de pulverizare cu spray antiaderent.
2
Așezați somonul în coșul de pește, plierea cozii Sub dacă peștele este prea lung.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
3
Așezați coșul pe grătar și somon la grătar, cu pielea în sus, 5 minute. Întoarceți coșul; somon la grătar până când este doar opac în centru, cu aproximativ 5 minute mai mult. Întoarceți somonul pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1
Pulverizați foaia de copt fără margini cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Așezați somonul, cu pielea în sus, pe foaie. Pulverizați pielea cu spray antiaderent. Glisați somonul, cu pielea în sus, pe grătar. Grill 5 minute. Stați lama spatulei mari la 1 latură lungă de somon pentru a ține în poziție. Din partea opusă, glisați foaia de copt fără margini complet sub somon. Țineți somonul cu spatula; întoarceți foaia și somonul, eliberând somonul, cu pielea în jos, pe grătar. Somon la grătar până când este doar opac în centru, cu aproximativ 5 minute mai mult. Glisați foaia de copt sub somon; transferați peștele pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Se servește cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate97
Revista