Somon Glazurat Ușor Balsamic-Miere-Muștar

Somon Glazurat Ușor Balsamic-Miere-Muștar
Somonul glazurat ușor Balsamic-miere-muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 327 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $ 4.41 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână miere, piper, muștar cu cereale grosiere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Somon Glazurat Cu Miere Balsamică, Somon Glazurat Cu Muștar De Miere, și Somon Glazurat Cu Muștar De Miere.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateUșor
Gata În11 m.
Porții2
Scor De Sănătate41
Revista