Somon de soia și ghimbir
Somonul de soia și ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.25 pe portie. O porție conține 292 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, sos de soia, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Sticky Ghimbir Soia Glazurate De Pui, Sos De Soia-Susan, și Taitei Cu Sos De Soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas de copt din sticlă sau într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sosul de soia, mierea, usturoiul, ghimbirul și fulgii de piper (dacă utilizați).
Adăugați somonul, cu pielea în sus. Acoperiți și refrigerați timp de 30 de minute.
Încălziți broilerul la înălțime.
Transferați somonul într-o tigaie de broiler căptușită cu folie, cu pielea în jos. Se fierbe până când somonul are aceeași culoare pe tot parcursul și se fulgează ușor, 7 până la 10 minute. Dacă doriți, turnați marinada într-o cratiță mică și fierbeți timp de 1 minut. Puneți sosul peste somon.Sfat: luați în considerare această rețetă un contur de bază pentru sosul teriyaki pe care îl puteți modifica în funcție de preferințele familiei. Încercați să folosiți pui în locul somonului, să schimbați sucul de ananas cu mierea sau să săriți fulgii de ardei roșu dacă copiii dvs. au o aversiune față de toate lucrurile picante.