Somon De Soia De Ghimbir Cu Salată Asiatică De Castraveți Și Ardei

Somon De Soia De Ghimbir Cu Salată Asiatică De Castraveți Și Ardei
Somonul de soia de ghimbir cu salată Asiatică de castraveți și ardei este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 26,61 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 198g de proteine, 70g de grăsime, și un total de 1738 calorii. Această rețetă de la are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, somon, somon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Somon Ghimbir-Usturoi + Salată De Varză Asiatică, Salată de Avocado, citrice, ardei roșu și castraveți cu sos de ghimbir și lămâie, și Fără castron, doar băț: frigarui de somon miere-ghimbir cu salată de castraveți pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista