Somon de arin cu sos de ou

Somon de arin cu sos de ou
Somonul de arin cu sos de ou este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $5.45 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 727 calorii, 39G de proteine, și 61G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână șalotă, caviar de sturion californian, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare includ Somon cu scândură de arin într-o marinată în stil asiatic, Somon cu scândură de cedru cu sos proaspăt de măcriș, și Somon Planked cu Pinot Noir-sos de fructe de padure.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Într-o cratiță mică, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați șalotă și sotati 1 minut. Condimentează cu un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
(tub Mare)(tub Mare)
4
Adăugați suc de lămâie, vin, stoc și smântână. Se fierbe la foc mediu timp de 3 până la 4 minute, până se reduce la aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Coborâți focul și bateți în untul rămas câte 1 lingură, adăugând fiecare bucată când cea anterioară este aproape topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Se adaugă sosul fierbinte și se condimentează cu sare și piper după gust. Se strecoară sosul printr-o sită fină, într-un bol. Acoperiți pentru a se menține cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
7
Se amestecă împreună pudra de muștar, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
8
Ungeți partea superioară a fileurilor de somon cu untul topit. Condimentați ambele părți cu amestecul de muștar și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
9
Puneți șindrilele înmuiate în cuptor, direct pe rafturi, timp de aproximativ 3 până la 5 minute până când lemnul este ușor rumenit deasupra. Scoateți cu grijă șindrilele din cuptor și așezați-le pe o suprafață rezistentă la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Porniți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Periați imediat șindrilele cu un strat subțire de ulei de măsline și așezați fileurile de somon, cu pielea în jos, pe partea rumenită a fiecărei șindrilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
12
Așezați șindrilele sub broiler și gătiți peștele timp de aproximativ 5 până la 7 minute, până când este ferm, dar nu uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
13
Scoateți fileurile într-un platou sau serviți direct din zona zoster.
14
Chiar înainte de servire, amestecați pătrunjelul și ouăle rase în sosul de ou cald rezervat. Îndoiți arpagicul și caviarul dacă utilizați. Completați fileurile cu sosul de ou și o stropire de arpagic și o păpușă de caviar dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
CaviarCaviar
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
(Keebler)(Keebler)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bouchard aine & Fils Heritage du Conseiller Pays d ' Oc Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Bouchard Aine & Fils Heritage du Conseiller Pays d ' Oc Chardonnay
Bouchard Aine & Fils Heritage du Conseiller Pays d ' Oc Chardonnay
De culoare paie strălucitoare. Aromele sunt generoase și seducătoare cu note de nectarină și salcâm. Elegant, rotund și bine echilibrat, cu arome de fructe exotice și un final lung. Ar trebui să fie un însoțitor elegant pentru salate mixte, carne la grătar, pește și crustacee.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista