Somon cu scândură de arin într-o marinată în stil asiatic
Somonul cu scândură de arin într-o marinată în stil asiatic este un fără gluten, fără lactate și pescatarian marinada. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 287 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de miere, lămâie, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Somon prăjit cu arin cu mărar și afine, Somon La Cuptor În Stil Asiatic, și Fileuri De Somon Gustoase În Stil Asiatic.
Instrucțiuni
Înmuiați scândura în apă pentru a acoperi 1 oră; scurgere.
Pentru a pregăti grătarul pentru grătarul indirect, încălziți o parte a grătarului la foc mare (400 tp 500).
Combinați oțetul și următoarele 6 ingrediente (oțet prin lămâie) într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Se agită pentru a combina.
Adăugați pește; sigiliu. Marinați la frigider 30 de minute, întorcându-vă o dată.
Așezați scândura pe grătarul grătarului la foc mare; grătar 5 minute sau până când este ușor carbonizat. Întoarceți cu grijă scândura; treceți la partea rece a grătarului.
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada.
Așezați peștele, cu pielea în jos, pe partea carbonizată a scândurii. Somon la grătar, acoperit cu un capac la grătar, 15 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Se presară cu ceapă verde și semințe de susan.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.