Somon cu scândură de arin într-o marinată în stil asiatic

Somon cu scândură de arin într-o marinată în stil asiatic
Somonul cu scândură de arin într-o marinată în stil asiatic este un fără gluten, fără lactate și pescatarian marinada. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 287 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de miere, lămâie, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Somon prăjit cu arin cu mărar și afine, Somon La Cuptor În Stil Asiatic, și Fileuri De Somon Gustoase În Stil Asiatic.

Instrucțiuni

1
Înmuiați scândura în apă pentru a acoperi 1 oră; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2
Pentru a pregăti grătarul pentru grătarul indirect, încălziți o parte a grătarului la foc mare (400 tp 500).
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Combinați oțetul și următoarele 6 ingrediente (oțet prin lămâie) într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Se agită pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
LămâieLămâie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Adăugați pește; sigiliu. Marinați la frigider 30 de minute, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
5
Așezați scândura pe grătarul grătarului la foc mare; grătar 5 minute sau până când este ușor carbonizat. Întoarceți cu grijă scândura; treceți la partea rece a grătarului.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
7
Așezați peștele, cu pielea în jos, pe partea carbonizată a scândurii. Somon la grătar, acoperit cu un capac la grătar, 15 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Se presară cu ceapă verde și semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Semințe De SusanSemințe De Susan

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista