Somon cu scânduri de cedru cu Crab și citrice Beurre Blanc

Somon cu scânduri de cedru cu Crab și citrice Beurre Blanc
Somonul cu scânduri de cedru cu Crab și citrice Beurre Blanc este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 114 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei de măsline, citrice beurre blanc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Somon Cu Scânduri De Cedru, Somon Cu Scândură De Cedru, și Somon Cu Scândură De Cedru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați un 1/2-in.- scândură de cedru groasă în apă caldă cel puțin 1 oră. Preîncălziți cuptorul la 45
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De CedruScândură De Cedru
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Frecați somonul cu ulei de măsline și frecați grătarul, așezați pe scândură cu pielea în jos și prăjiți direct pe raftul cuptorului 8 până la 12 minute sau până aproape opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SomonSomon
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se adaugă crabul și se încălzește până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
5
Acoperiți fiecare bucată de somon cu niște crab și stropiți cu beurre blanc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Beurre BlancBeurre Blanc
SomonSomon
CrabiCrabi

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista