Somon Cu Pilaf De Cuscus

Somon Cu Pilaf De Cuscus
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Somonul cu pilaf de cuscus ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 617 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.82 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Martha Stewart are 16 fani. Un amestec de file de somon, sare grosieră și piper măcinat, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Somon La Cuptor Cu Pilaf De Cuscus, Pilaf De Cuscus, și Pilaf De Cuscus.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade. Într-o tigaie de copt de 9 x 13 inci, amestecați morcovi, cuscus, migdale, stafide, mentă, ulei, 1 1/4 căni de apă, 1 1/2 lingurițe de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
(23)(23)
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista