Somon Cu Bok Choy Și Slaw De Mere
Somonul cu Bok Choy și Slaw de mere este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 15 porții. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 71 calorii. Un amestec de bok choy, iaurt, măr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 99 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Somon Curry Roșu Cu Bok Choy Și Slaw De Ananas.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Condimentați somonul cu linguriță fiecare sare și piper și gătiți până la opac, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.Între timp, într-un castron mediu, aruncați bok choy, măr și scallions cu iaurt, suc de lămâie, linguriță sare și linguriță piper.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.