Somonul Asiatic necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 388 calorii, 26g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,99 USD pe porție. 142 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână file de somon, Ulei de măsline, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Somon cu Bok Choy, sos asiatic și icre de somon, Somon Asiatic, și Somonul Asiatic al lui Eli.
Instrucțiuni
1
Faceți mai multe tăieturi superficiale în partea fără piele a fileurilor de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
2
Așezați fileurile cu pielea în jos într-un vas de copt din sticlă. Într-un castron mediu, bateți împreună uleiul de măsline, oțetul de orez, sosul de soia, zahărul brun, usturoiul, piperul, ceapa și uleiul de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
Umăr
Ciupiți Semințele De Susan Alb
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă lichidul peste somon, se acoperă și se dă la frigider timp de 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Într-o cratiță medie, combinați orezul, apa și buruiana de mărar. Acoperiți tigaia, aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și gătiți 20 de minute, până când orezul este fraged și apa a fost absorbită. Lăsați să stea timp de 5 minute înainte de a scoate capacul și orezul pufos cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat Culese
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți capacul din somon și coaceți peștele și marinada timp de aproximativ 30 de minute sau până când peștele poate fi fulgi cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Serviți somonul peste orez și turnați sosul peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.