Această rețetă servește 2 și costă 1,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 209 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lox de somon, covrig, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon afumat și covrigi de ou, Covrigi Cu Somon Afumat (Ww), și Covrigi De Mic Dejun Cu Somon Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Rupeți capetele dure ale sparanghelului până când tulpinile se prind ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2
Tăiați sparanghelul în jumătate transversal în bucăți de aproximativ 3 inci. În cratiță de 3 litri sau tigaie, așezați coșul cu aburi în apă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
3
Așezați sparanghelul în Coș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți; abur aproximativ 5 minute sau până când este crocant. Scufundați imediat sparanghelul în apă cu gheață până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Într-un castron mic, amestecați crema de brânză, buruiana de mărar, coaja de lămâie și sucul de lămâie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Răspândiți pe părțile tăiate ale jumătăților de bagel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bagel
8
Aranjați bucățile de sparanghel pe amestecul de brânză cremă; se acoperă cu somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.