Somon afumat cu Carpaccio de sfeclă crudă, hrean și năsturel
Somon afumat cu Carpaccio de sfeclă roșie brută, hrean și năsturel este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 244 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, somon, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este super. Încercați Somon afumat cu hrean CR-X-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x, Păstrăv afumat, sfeclă roșie și pâine plată de hrean, și Salată de macrou afumată cu sos de sfeclă și hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cojitor de viteză metalică, radeți sfecla roșie într-un bol.
Adăugați sucul de lămâie, puțină sare și piper, o lingură bună de ulei de măsline și oțetul balsamic și amestecați.
Pe o farfurie mare, fluturați somonul în jurul stilului liber. Aruncați niște crenguțe de năsturel, apoi sfeclă roșie. Folosind o răzătoare ascuțită, cum ar fi un microplan, radeți bine hreanul.
Adăugați puțin suc de sfeclă roșie și puțin piper, apoi terminați cu o picătură de ulei de măsline.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Stonestreet Estate Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
![Stonestreet Estate Chardonnay]()
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.