Somon afumat cu Carpaccio de sfeclă crudă, hrean și năsturel

Somon afumat cu Carpaccio de sfeclă crudă, hrean și năsturel
Somon afumat cu Carpaccio de sfeclă roșie brută, hrean și năsturel este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 244 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, somon, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este super. Încercați Somon afumat cu hrean CR-X-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x, Păstrăv afumat, sfeclă roșie și pâine plată de hrean, și Salată de macrou afumată cu sos de sfeclă și hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cojitor de viteză metalică, radeți sfecla roșie într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați sucul de lămâie, puțină sare și piper, o lingură bună de ulei de măsline și oțetul balsamic și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
3
Pe o farfurie mare, fluturați somonul în jurul stilului liber. Aruncați niște crenguțe de năsturel, apoi sfeclă roșie. Folosind o răzătoare ascuțită, cum ar fi un microplan, radeți bine hreanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
MicroplanMicroplan
RăzătoareRăzătoare
4
Adăugați puțin suc de sfeclă roșie și puțin piper, apoi terminați cu o picătură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Stonestreet Estate Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista