Somon afumat Cr Aproxme fra Tarta cu o crustă de mei din făină de porumb din diminețile cu cereale integrale

Somon afumat Cr Aproxme fra Tarta cu o crustă de mei din făină de porumb din diminețile cu cereale integrale
Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 462 calorii, 13g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 105 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare kosher, făină standard și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon Afumat Cr Ampermme Fra Tartă Cu, Tarta cu Frangipane de alune cu piersici si creme Fraiche (fara cereale), și Somon afumat la cald cu tarhon Cr Aproxme fra aprox. che.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti crusta: Ungeți o tigaie de 9 inci cu laturi de 1 inch și un fund detașabil. Folosind un robot de bucătărie echipat cu lama metalică, pulsați împreună făina de porumb, făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Adăugați untul și pulsați până când amestecul seamănă cu făina grosieră (alternativ, puteți folosi un blender de patiserie sau vârful degetelor pentru a transforma untul în ingredientele uscate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați apă cu gheață câte 1 lingură și pulsați până când aluatul începe să arate ca nisip umed și aglomerat. Este gata dacă o bucată mică se ține împreună când este strânsă între degete. Dacă tot pare prea sfărâmicios, adăugați mai multă apă, câte 1 linguriță. Întoarceți aluatul într-un castron mare și amestecați meiul folosind o furculiță. Apăsați aluatul uniform în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale tigaiei pregătite. Se răcește la frigider cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
MeiMei
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Așezați crusta pregătită pe o foaie mică de copt pentru un transport ușor la și de la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Coaceți crusta timp de 15 minute pentru a usca ușor blatul, astfel încât să nu se înmoaie când adăugați umplutura umedă. Între timp, pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Pentru a pregăti umplutura: într-o tigaie mică de saut, la foc mediu, încălziți uleiul de măsline și saut, până la translucid, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați usturoiul și saut-ul pentru încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
9
Se ia de pe foc. Într-un castron, amestecati împreună laptele, CR fra fra fra, ouă, capere, mărar, sare, și piper pentru a face o cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Pentru a asambla și coace tarta: lingurați amestecul de șalotă într-un strat uniform pe fundul crustei; aranjați somonul deasupra uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Se toarnă amestecul de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
12
Se coace la 375 F până când blatul devine maro auriu și umplutura este setată, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Lăsați să se răcească timp de 15 până la 20 de minute. Desfaceți tarta pe un platou de servire și serviți cald sau la temperatura camerei. Dacă aveți resturi, acoperiți și refrigerați până la 3 zile.
14
Faceți înainte: puteți coace crusta cu o zi înainte, astfel încât a doua zi pur și simplu amestecați umplutura, introduceți tarta în cuptor și serviți. Dacă mergeți pe acest traseu, puneți la frigider crusta pre-coaptă, acoperită cu folie de plastic. De asemenea, puteți coace întreaga tartă cu până la 1 zi în avans și lăsați-o să se răcească, apoi puneți-o la frigider, acoperită. Pentru a servi, reîncălziți într-un cuptor de 300 km f până se încălzește, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista