Somon Afumat-Baie De Ceapă Caramelizată
Afumat somon caramelizat ceapa Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 402 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână pâine, maioneză, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de excelent scor spoonacular de 26%. Încercați Somon afumat și ceapă caramelizată, Pizza Cu Ceapă Caramelizată Cu Mozzarellan Afumat Și Rucola, și Ouă Amestecate Cu Ceapă Caramelizată, Rucola Și Gouda Afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in 1 lingura unt si ulei de masline intr-o tigaie medie la foc mediu 5 minute, amestecand frecvent; acoperiți și gătiți 5 minute. Descoperiți și gătiți încă 3 minute sau până când sunt moi și aurii. Pune deoparte.
Bateți brânza cremă la viteză medie cu un mixer electric. Se amestecă maioneza și următoarele 4 ingrediente. Îndoiți ceapa caramelizată și somonul. Acoperiți și răciți.
Tăiați pâinea pe jumătate pe lungime.
Ungeți ambele părți cu unt topit.
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mediu până la cald.
Așezați o jumătate de pâine în tigaie fierbinte, tăiați-o cu fața în jos și așezați o tigaie grea mai mică deasupra pâinii. Aplicați presiune pentru a aplatiza pâinea. Gatiti 1-2 minute sau pana se rumeneste si se rumeneste. Întoarceți pâinea și repetați. Repetați cu jumătatea de pâine rămasă.
Tăiați pâinea în triunghiuri mici.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin de culoare galben auriu strălucitor care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.