Soda Fosfat De Ciocolată
Soda de fosfat de ciocolată ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1060 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 47 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, gheață, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Sifon De Ciocolată, Sifon De Ciocolată, și Sifon De Ciocolată De Modă Veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cacao, zahăr, apă și sare într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând frecvent. Fii cu ochii pe sirop pe măsură ce se apropie de fierbere, deoarece este predispus să fiarbă. Reduceți imediat căldura la minim și mențineți siropul la foc mic până când se reduce suficient pentru a acoperi spatele unei spatule, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc, se răcește la temperatura camerei și se păstrează la frigider.
Așezați seltzer, fosfat acid și sirop de ciocolată într-un highball sau alt pahar înalt. Se amestecă pentru a combina. Acoperiți fiecare pahar cu gheață pentru a umple și servi imediat.